XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

17 de febr. 2007

passeJANt i observant

Aquest matí, durant la nostra passejada diària, just abans d'atansar-nos al mercat a fer marujeo i a rebre consells gratuïts de la temperatura corporal del nen, hem passat per davant d'una obra (d'art no! una obra... un pis ... un bloc de pisos en construcció ... caraiii!!). En Jan i jo mateix hem contemplat en directe la posada en pràctica d'una de les aficions més antigues i tòpiques dels paletes.
Per fer-nos una idea de l'escena que hem vist, ens hem d'imaginar un bloc de pisos en construcció, amb paletes a diferents plantes posant totxos, a l'atzar, i a la planta de baix el gruero xerrant amb el del camió de pòrtland, tots dos fumant i recolzats a la bastida. Les edats dels paletes no baixaven de la cinquantena (cadascun, eh?).
Acte seguit per la vorera venia caminant una fadrina, rossa, guapota ... i amb mini-faldilla la boja!
I tal i com es veia venir, el gruero i el del camió han deixat de xumar el cigar, però aguantant-lo amb els llavis, li han donat a la noia una sèrie de consells referents als m
², altura, forma i posició de la mini-faldilla. Sembla que el camioner era un entès en sastreria perquè també li ha comentat alguna cosa d'un traje de saliva ...
La noia, que ja deu estar entrenada, s'ha quedat igual, ni els ha mirat.
En Jan també s'ha fixat amb la noia, bé, basicament amb les metes, no per un tema sexual, eh? ... sinó perquè li han recordat el dinar. En el moment que ha tingut aquest record, m'ha insinuat que volia el biberó, i com que aquestes coses no les hi discuteixo al nen, hem anat tirant cap al camp base a alimentar al senyorito.

Després quan ja erem un troç enllà, un parell de senyores (d'una cinquantena llarga d'anys cadascuna també) que ens venien de cares i no les coneixíem de res, quan els hi hem passat pel costat, s'han parat, s'han mirat en Jan i li han dit uns quants ui-que-maco, quant-te-té?, l'has-dabrigar-més i han marxat rient.

En Jan m'ha fet cara de dejà-vu, i és veritat.

Hem viscut dues situacions, que en les formes son diferents, però en el fons son ben iguals:

Els paletes donen veu als seus desitjos sexuals envers una noia que difícilment aconseguiran. I menys diguent-li aquestes coses. Faltaria, a part de moltes altres coses, una miqueta de subtilesa, però de totes maneres, la noia en qüestió queda lluny del seu abast.

Les senyores, a les quals, la crida de la fèrtil mare natura els queda lluny, també diuen coses maques a un nen que, a aquesta edat, difícilment podrien tenir. Segurament han tingut fills, però ara ja fa temps d'això.


Jo també tinc desitjos de coses que estan fora del meu abast .... i just per això son desitjos, perquè si ho aconsegueixes, el desig es fon ...

9 comentaris:

  1. El paletes són d'una "especie" concreta...podriem fer grups:

    Els paletes
    Les iaies conselleres
    ELs benzineros (els de les gasolineres vaja)
    Les dependentes del Carrefou
    Els conductors d'autobus
    ...

    Cadascú té les seves caracteríatiques concretes...

    Tots tenim desitjos, oi?..però tal com dius quan els aconseguim deixen de ser-ho...

    una abraçada!!!
    Ariadna.

    ResponElimina
  2. ...
    Les dependentes, sense sang, del Mercadona. Aquestes si que em tenen flipat. M'arraconen tot el que he comprat, jo de putu cul enbossan't-ho i elles amb la mirada fixa a l'horitzo: "Cuarentaitresconcinco". Ja em tens a mi acabant d'enbossar, per pagar i encara em torna a dir: "Son cuarentaitresconcinco".
    Ja ho se, collons que son cuarentaitreconcinco, espera que trobi els diners i acabi d'enbossar, no?!!!
    Son com robots, van repetint la xifra, pero no m'ajudarien pas a enbossar, nooo, sobretot, que no m'ajudin pas!!

    Salut

    ResponElimina
  3. I que m'en dius de les del DIA??, saps que fan cursos especials per ser bordes amb els clients?, ho se per que tinc una amiga (quant era amiga era un sol i ara es gilipolles)que treballa al DIA i m'ho va explicar :-S

    Que guapo que es en Jan, quins mofletitos, es d'aquelles nens que l'hi estaries sobant les galtones en plan ui-que-maco-quines-galtones-tan-molsudetes-i-mones...:-)

    ResponElimina
  4. a mi no m'agraden els papis i mamis que m'entren dins la classe a "inspeccionar" i a posar i cordar la bata, i penjar la jaqueta i ai ai, el nen porta esmorzar... com pretenen convertir els seus fills en auònoms, en nens i nenes capaços de cordar-se la bata, explicar a la mestra qu s'han de quedar a dinar, o anar al metge... o jo què sé... xD

    però bé, aquesta és una altra història. no?

    per cert, a mi em molesten molt els paletes marranus!!! xD

    ResponElimina
  5. Les del DIA no les tinc "clisades".
    En tot cas, haig de dir a favor de les dependentes en general, que és una feina estressadíssima i segurament cobren una merda. Dit això, n'hi ha de més simpàtiques i de més antipàtiques. I és veritat que algunes semblen entrenades per ser desagradables, les punyeteres.

    Imma, és que ara es vol controlar tot. Vaig sentir que algunes guarderies tenien webcams conectades a internet, així els pares podien controlar els seus fills.

    Salut

    ResponElimina
  6. OSti, tú!!!
    no ho sabia que hi havia guarderies amb webcam, que fort!!!

    A l'escola no ens deixen entrar a fer res el nen el despedim a la porta...i a al guarderia ens van recomanar que entresim ens despedissim "ràpid", que sobretot li diguessim "fins després, més tard et vinc a buscar" i marxessim...
    ës que els pares/mares som una especie una mica plasta a vegades...

    Una altra especie poden ser els informàtics (com el meu marit), que el 90% del dia parlar de botons, bits i coses que s'endollen...;P.

    Ariadna.

    ResponElimina
  7. Tú també ets informàtic, oi?...espero que no t'hagi sapigut greu el comentari dels bits...era una broma no volia que et sapigués greu..,
    Si es així ho sento...:( jo no volia...

    Ariadna.

    ResponElimina
  8. Que jo sàpiga no ho sóc pas d'informàtic. I encara que ho fos, no m'hauria pas ofès. Ja es veu que és una broma. Cap problema :-))))))

    ResponElimina
  9. ups!!! perdó em pensava que ho eres:)))

    ResponElimina