XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

12 de maig 2007

JAN's parla

Avui en Jan ha dit papa, claríssimament. Ha sigut un moment estelar de les nostres vides. No l'he convidat a cava perquè no li agraden les bombolles, que sino...
L'esdeveniment s'ha produit aquest matí, a les 09:22. En Jan estava a sobre l'alfombra i ja havia rossegat tots els comandaments a distancia, pilotes, ninots... ja no li quedava res per destrossar i suposo que l'aborriment ha fet que es poses a experimentar amb la parla. Ha sigut un monoleg d'humor, condensat en una sola frase, el que passa, és que encara no podem captar la gran varietat de matisos ironics de la frase, però per l'entonació es pot veure que te punts d'humor bestials.

El monoleg: "eeeeessssiisaaagggaeremsnnttossnettpapaatyyegghhaaaa"

Fixeu-vos-hi be que de la lletra 36 a la 39 diu clarissimament papa, ho he marcat en vermell perque no hagueu de comptar les lletres. També es pot veure la finíssima composicio de la frase, no hi falta el complement directe ni el "sujeto". Després de "papa" hi ha uns quants "predicados" i inclús, el punyetero, hi ha posat una hipèrbole.

A veure, no és que jo em mori de ganes de que digui papa, noooo, és que ho ha dit claríssimament, eh!

10 comentaris:

  1. bé, que vols que et digui,....a mi no em faria gaire ilusió eh que el nen comenci a parlar ja saps que passa si si d'entrada molt bonic que digui "papa" o "mama" o "guapo" o "gos" o "aigua" pe`ro després començarà a dir coses com "papa dona'm cèntims", "papa compra'm unes bambes" i alehsores ja veuràs com no et fa tanta gràcia que et digui "papa" jejejeje

    res tu, que felicitats!!!!!

    ResponElimina
  2. Osti Eva,

    Potser tens rao, pero es que em fa il.lusio.
    Es com aquell que tot el dia li diuen que es quedi sempre solter que no vagi amb una parella fixe, i el tiu, va i es casa. Tothom li ha advertit, pero ell hi vol passar ell sol per la situacio i extreure'n les seves propies conclusions.

    Tu tambe tens fills, no?

    ResponElimina
  3. Jajajajajajajajajajajajaja, clarissimament ha dit papa, si en Jan parla molt més clar que la Infantona Leonor, que nomes sap dir "ayó, ayó", jajajajajajajajajajaja.

    Felicitats hruthtngkgogPAPAkerkrmrmrhrrg

    ResponElimina
  4. Pa mi que sap més idiomes del que et penses.

    Ell va provant: txec, àrab, anglès, català, rus, ... I quan veu que l'antenen és queda amb aquell idoma.

    Si no fos així, als menuts els hi costara més apendre un idioma.

    Fes la prova, ja voràs!!

    Cal dir que jo no tinc nens, tinc gossos, i... és diferent. :D

    ResponElimina
  5. Collons, la meva farà un any aquest dissabte i encara no li he sentit dir tan clarament. La pubilla em diu papa amb dues vocals neutres i és impossible que una paraula no tingui síl·laba tònica!

    ResponElimina
  6. Es que en Jan ho va dir tan tan clar que crec que ho va dir en Times New Roman 12, color vermell i cursiva, el punyetero!!

    ResponElimina
  7. Què bonic això de que et digui "papa". Jo no ho recordo quan va ser la primera vegada.Desprès vindrà aquella etapa, sobre els 2, que, si és xerraire, començarà amb unes parrafades, que per tal de no frustrar-li en el seu intent, li haureu de dir "Ah sííííííííí?, què bé, Jan!".

    ResponElimina
  8. Si que en fa d'il.lusió que et digui papa o mama, (encara que sigui encobert entre altre lletres), però després això va en augment i després de les parrafades com diu LUPE, venen cap els quatre anys la fase...perquè? i perquè? i perquè? i perquè? i perquè?...que a contra cor acabes dient "Perquè SI!!!"...

    ResponElimina
  9. encara no saps quin to de veu tindrà... això era una incognita que jo tenia abans de conèixer la veu de la meva filla

    ResponElimina
  10. Potser teniu rao, que amb els anys començara a xerrar mes i mes. Però ara em faria molta il.lusio que digues papa o mama de veritat i no entre lletres.

    ResponElimina