XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

7 d’ag. 2007

JAN's han donat un premi!!

Doncs res, que la Poc pacient ens ha donat un premi!!
En Jan i família estem molt contents perquè és el primer premi que rebem (sense comptar una cursa de sacs que vaig guanyar quan era petit)
El fet que el premi vingui de mans d'una mare amb blog, encara te més merit, ja que ella coneix be els "intringulis" de tenir un fill.

Aquest premi el tenen altres blogs i ha donat moltes voltes, ja que cadascú que el premiat ha de premiar a altres 5 blogs que facin pensar que no hagin estat premiats abans. Aquí
la web del creador del premi, on explica la normativa:

Cada premiat ha de:


1. Escriure un post on donis el premi a 5 blocaires que no hagin rebut abans el premi i que siguin blocs que et facin pensar. Has d'incloure un link a cada bloc.

2. Incloure un link al creador d'aquest premi.

3. Opcional: Posar el logo de la web de thinkingaward amb un link a el post on dones els premis


I aquí teniu els meus premiats:


jo mateix: Aquí hi pots trobar una visió personal del món, a través dels pensaments d'un que va crear un blog perquè té incontinència verbal. El que més m'agrada d'aquest blog és quan en jo mateix fa comentaris de pel.lícules o llibres, que no et deixen indiferent.

Eva diari: M'agrada el blog de l'Eva perquè és fresc amb posts, multitemàtics: dansa del ventre, política, actualitat, decàleg per tenir un bon fotoblog.... Podríem pensar que blogs multitemàtics n'hi ha molts, i és veritat, però aquest m'agrada, i com deia abans, és fresc. I per acabar-ho d'arrodonir, també té un fotolog.

Buscant a Wally: Aquí tenim un blog, on hi trobarem una recopilació de coses curioses i que fan pensar. També hi podem trobar jocs de lògica, acudits, cites... És com una especie de blog d'inspiració cientifica, però divertit. Sempre hi aprenc alguna cosa nova.

Eduqueu les criatures: Aquest és el blog del programa de Catalunya Radio, Eduqueu les criatures, on analitzen les avantatges i desavantatges de ser pare o mare i sempre amb un toc d'humor. El programa de radio el fan els diumenges de 9 a 10 a Catalunya Radio. A vegades em sento molt identificat amb les situacions que s'hi expliquen.

Diari MEF, MEF a diari: Aquí tenim un bloc on en Jordi, que es MEF (Mestre especialista en educació física). Tot sovint hi trobem reivindicacions d'un mestre que vol fer be la seva feina. També és pare. M'agrada llegir-lo perquè et posa al dia de com està l'ensenyament i jo aviat en seré client (jo no, en Jan concretament)

5 comentaris:

  1. Òsti, gràcies pel "premi" i pels piropos!! Jajaja ara mateix segueixo la proposta de premi-meme :D!!

    ResponElimina
  2. M'han premiat, quina emoció.
    Mira estic sense paraules, talment com si estigués davant del públic amb l'oscar a les mans.
    Ai, que m'emociono, els ulls se'm neguen i no veig la pantalla.
    Merci

    ResponElimina
  3. ostres gràcies!!!!!!

    em sento molt afalagada! jejejejej de veritat, merci per premiar-me!


    avui ja he publcait la entrada pe`ro demà (o a la propera actualització) ja posaré això dels premis.... merci!

    ResponElimina
  4. Iep,
    gràcies pel premi però no sé si val perquè ja m'havien premiat abans. Tot i això jo no sabia que calia escollir 5 blocs, la blocaire que em va premiar no em va dir res.
    Salut

    ResponElimina
  5. DiariMEF: Osti noi, quina sort, premiat dues vegades. Jo crec que si que val ... el doble, en aquest cas.

    ResponElimina