XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

12 de febr. 2008

Les deposicions sòlides (la caca, vaja)

Després de 18 mesos d'una forçada experiència amb el bonic món de la caca (la de'n Jan, eh!), he pogut viure unes quantes situacions i crec que encetaré una serie de posts per posar sobre la taula les conclusions i coneixements que he adquirit en aquesta matèria. Es clar que algú que tingui un fill ja crescudet o algú que treballi en una escola bressol, degut a la seva experiència, de ben segur que podrien donar la composició de la caca a nivell d'àtom, però crec que les meves humils i petites experiències potser poden ajudar a alguns pares o mares més novells que jo.

He fet un diagrama, com els dels informàtics, perquè diuen que més val una imatge que mil paraules, i espero que pugui ajudar a identificar l'origen de la pudor.

Fa estona que sentim pudor... on hem de buscar la caca?



diagrama

9 comentaris:

  1. Jajajajaja , m'he rigut força!!
    Tot i tenir-los més grandets, llegin-te em veia identificada :)

    Una abraçada i felicitacions!!!!

    Saps que crec? que ells ensumen la por... ho dic per lo de mamaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaa, crec que l'única cosa que ens salva... es quan estas convençut del que fàs... i si no, ho fàs veure Þ

    ResponElimina
  2. molt bé, quan ho he vist he suposat que t`has inspirat en el diagrama del meu blog... tot i que el teu té molt més mèrit que te l`has currat tu! Jo no puc dir el mateix.

    Per cert, encara no tinc nanos, i això es fàcilment deduïble perquè m`ha fet un fàstic això de ficar-li el dit a dins el bolquer... aaaaaiiii
    Apa, ja tens una idea: la pregunta que et fa saber amb certesa si una persona ha tingut ja nanos o no :D

    ResponElimina
  3. aiguamarina: me'n alegro que t'hi sentisis identificada.
    Amb aixo de mamaaaaaaaa, no ho se si es la por o que es, pero ara ja se li ha passat una miqueta, ara ja reparteix entre papaaaaaaa i mamaaaaaa

    marichucky: doncs no, el diagrama ja el tenia fet de fa temps i l'inspiració a fer-lo servir m'ha vingut d'una cagada sense fronteres d'en Jan i de tota una serie d'emocions no positives que m'ha despertat.
    Prenc nota de l'idea, a veure si m'inspiro.

    ResponElimina
  4. El diagrama aquest és per descollonar-se de riure, molt bo.
    Del tema caca a mi em va sorprendre les frases "la caca maca","ha fet la caca maca?", "ha fet una caca maquíssima!", etc... ara ja hi estic acostumat.
    Salut

    ResponElimina
  5. jroca: osti, ara que ho dius, es veritat, a l'escola bressol sempre diuen aixo de la caca maca... i de maca no ho deu ser gaire si es caca, no?

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Molt bo aquest esquema!!! opció pet, opció mentider..jijiji...

    Osti la caca dels nens és tot un món!! hauries d'extendre més el tema (afegir un capitol al llibre que escrius, no? ;) )... això que diuen de la caca maca, lo de quin color és, quina mena de pudor... molt bo, molt bo el tema!!!

    JAjajaajaja

    ResponElimina
  8. mira't això, tens un premi al meu blog: http://evadiari.blogspot.com/2008/02/mem-premi.html

    ResponElimina
  9. He descobert el teu blog a través del post-premi "arte y pico" de l'Eva.

    M'ha encantat el teu sentit d'humor!! És un gran diagrama de "fluxes", sí senyor !!!! :-)

    Enhorabona pel premi !!! Tornaré !!!

    ResponElimina