XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

14 d’oct. 2007

Ja No estem de vacances

Hem estat al Cabo de Gata (Almeria) de vacances amb en Jan..... bé, haig de ser sincer.... no han sigut exactament vacances. Si ho haguessin estat, ara estariem carregats de piles, descansats, fets unes fieres, repassariem les fotos, fariem ampliacions, passariem les diapositives a paper, les de paper a diapositva, saltariem, ballariem, sortiriem al carrer amb una pancarta que diria "HEM FET VACANCES I ESTEM DESCANSATS!"

Però el que es diu, descansats, descansats, no estem.

Ens estavem en unes cases rurals de Rodalquilar i el primer dia quan encara no érem conscients de la realitat, cap al migdia, vàrem tenir la brillant ocurrència d'anar a fer una cervesa i unes tapes al bar del poble. Ens vàrem asseure en una terrassa .... exactament 3 milisegons, la resta vàrem estar drets darrera en Jan. La cervesa ja la varem fer ... però drets i de la tapa de "carne en salsa" ens en varem menjar mitja, drets també. L'altra meitat, sense explicació lògica, va apareixer a les mans, samarreta i cabells de'n Jan.

A la tarda, va tenir la brillant idea de NO fer migdiada, just, just, quan nosaltres SI que en voliem fer.

Cap a les sis, quan el sol ja anava de baixada, ens varen acostar a la platja, a arrebossar en Jan, la foto és del moment en que s'està mullant, perquè així la sorra li queda molt més impregnada per tot el cos. I cap al vespre, cap a casa amb el nen-croqueta a intentar treure-li la sorra ...

També amb el canvi de latitud, en Jan, ens va canviar els horaris ... a favor seu. Ara que ja s'aixecava a les set, de vacances s'ha estat aixecant a les sis o quarts de set i a conseqüència d'això encara teníem més ganes de fer la migdiada que NO ens deixava fer.

Sis dies així i au cap a casa i a la feina ... a descansar.

A part d'aquests moments de crisi i cansanci, ens ha agradat molt anar a la platja amb ell i veure que s'ho passava teta arrebossant-se.

Ah ... i el Cabo de Gata ... preciós i molt tranquil

11 comentaris:

  1. des de quant les vacances són per dormir????????

    heu de prendre exemple del vostre nen i aprofitar-les i llevar-vos d'hora coi....

    ResponElimina
  2. Començava a estar preocupat esperant notícies fresques.
    Veig que la cosa rutlla i que en Jan ha agafat un rol molt semblant al de la pubilla de can Roca. A la platja és molt divertit jugar a veure quantes closques de cloïsses arrebossades de sorra pot encabir a la seva diminuta boca, el rècord són quatre.
    Salut

    ResponElimina
  3. Eva: Ah, no son per dormir? Ostiiiii jo ja ho donava per fet!

    JRoca: He tardat a posar el post, per les vacances ... etc. En Jan tambe es posava petxines a la boca , ara no recordo quantes, pero, vaja, veig que es una aficcio compartida

    ResponElimina
  4. Ja trobava a faltar les proeses d'en Jan... Esteu molt "guapus" a la foto.

    ResponElimina
  5. La definició de vacances els nens diria la deuen tenir diferent a la nostra...oi?

    Seure en un bar...a fer unes tapetes...jajaja...ja veus a partir d'ara heu de practicar la manera més ràpida de fer el "vermut"...

    Lo de la migdiada fa tanta ràbia com el fet de perquè entre setmana l'haig "d'arrencar" del llit al matí per anar a l'escola i al cap de setmana es lleva tot sol a les 7:00!!!! Incògnites de la vida...

    Salut i a descansar!!!!

    ResponElimina
  6. Això és el que passa per pendre's les vacances per descansar!! Jajaja!! Les vacances són per fer tot el que no tens temps de fer durant l'any...tot i que crec que tot i això no ho haurieu pogut fer xDD

    Me mare m'explica de vegades que quan era (més) petit també m'agradava arrebossar-me per la sorra després d'haver-me mullat...:)

    ResponElimina
  7. mina: Doncs jo tambe les trovaba a faltar. El que passa, es que entre vacances i demes histories no tenia temps de posar-m'hi.

    poc_pacient: Doncs si, a partir d'ara farem el rapid-vermut amb una ma al nen i l'altra a les olives.

    adri: Veient a en Jan em venen ganes de provar-ho, aixo de mullar-se i revolcar-se per la sorra. Ha de ser divertit.

    ResponElimina
  8. Si et serveix de consol, la meva petita també es lleva a quarts de set del matí, sigui dimarts, diumenge o quan sigui. I el seu germà mitja hora més tard.

    I... migdiada? què és això??

    Però sí que és cert que les vacances estan molt bé per a a compartir amb ells experiències diferents de les de cada dia. Molt sovint et sorprenen... el meu no menjava cloïsses però es feia pipí cada cop que veia una tovallola estirada damunt la sorra.

    Adorables!

    Per cert, molt xula la foto de família.

    Cuideu-vos

    ResponElimina
  9. k li veig el pitu al teu fill!! xDD
    fa dies k vaig llegiru i avui nose xk ma donat x esciure xD!
    x kuan l llibre?!?! xD

    ResponElimina
  10. una mes: Ja veig que tu no te'n escapes d'aixecar-te aviat, si no es un es l'altre, no?

    lluis: el llibre, buuuf, quasi no tinc temps per escriure aqui al bloc. La cosa va per llarg..

    ResponElimina
  11. cristina: No et preocupis. T'entenc perfectament, jo mateix vaig molt de cul i cada cop tardo mes a actualitzar el blog.

    ResponElimina