XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

27 de gen. 2008

JAN's te professió

Aquest matí la rentadora s'ha posat a fotre bots mentre centrifugava. Després d'una intensa investigació he trobat la rentadora desprogramada, en comptes d'estar a 800 revolucions, estava a 1100 i la temperatura a 60 graus.
Totes les proves apuntaven a en Jan com a culpable màxim i ja anava a fer-li un sermó quan m'he adonat que a casa tenim un desprogramador.

Ostiii, quina il·lusió, el nen ja te professió!

És un nen tan inquiet i investigador que programar li ha semblat poc i ha passat directament a desprogramar. A ell li semblen una pèrdua de temps els passos intermitjos. Ell va directe al gra... i ben pensat, no és el primer cop que fa virgueries d'aquestes, ja fa temps em va deixar el despertador sense piles (fixeu-vos que això també és una desprogramació) i ens va amagar el comandament de la tele, amb la qual cosa ens va deixant-nos sense programació televisiva (desprogramats, vaja).

Hem de reconèixer que ha tingut algun intent frustrat... fa poc va provar de desprogramar una taronja, mitjançant la depurada tècnica de tirar-la a terra repetides vegades, mentre reia i l'aixafava amb el peu, suposo que per intentar fer un reset profund ... però l'únic que va aconseguir va ser deixar un suc de taronja, amb polpa inclosa, escampat per terra. Ara que ho penso, ben mirat això es alquímia pura ... va aconseguir que la taronja, en un principi esfèrica i solida passes a un estat liquid i aplanat.

Un alquimista-desprogramador... increïble!

Més tard hem sortit a passejar amb ganes de trobar aquell pare que ens atabala per veure si volia que en Jan li desprogramés el cotxet...

9 comentaris:

  1. Està fet un bon peça en Jan! que bo! la nostra pubilla flipa amb la rentadora i amb qualsevol cosa que tingui botons.
    Desprogramar com a feina no està malament, podria treballar a alguna cadena de Tv escombraria per desprogramar-la, estaria bé.
    Salut

    ResponElimina
  2. aiaiaiiiiiiii... pinten bastos!!!

    Ja miraré de no portar cap parato si mai ens trobem. Aii quina por! xD

    ResponElimina
  3. Jajajajaja és un element perillós en Jan, potser té poders! Li portaré la meva SuperNintendo que està espatllada de fa molts anys, qui sap si fins hi tot pot arreglar-la!

    ResponElimina
  4. escolta, podria ser un beta-tester, un que prova les versions beta dels programes i màquines... consisteix a intentar "petar" la màquina, com un control de qualitat. I em sembla que el teu Jan és perfecte per a això, no trobes? I què precoç, només amb 17 mesos i ja té professió, carai!
    Ara li heu d'ensenyar que no ha de portar la feina a casa, que us destabalarà tots els electrodomèstics!

    ResponElimina
  5. ei no us podue pas queixar eh???? tant petit com és i ja s'està llaurant el seu futur.....molts voldrien que els seus fills fossin tant decidits!

    ResponElimina
  6. jroca: Es que la rentadora, com que dona voltes els deixa flipats, eh!

    losimo: Tu amaga tots els apples que tinguis que aquest te'ls converteix a windows ;-)

    geminola: Ja en pots estar segura. Aquest o te la arregla o ja no funciona mai mes.

    marichuky: Fins ara ja era beta-tester de bolquers i ja el veig en un futur de beta-tester de microones, neveres..

    eva: Jo ja estic mirant si plego de tot i vivim dels fill ;-)

    ResponElimina
  7. T'he deixat un premi al meu blog! Passa'l a recollir!

    ResponElimina
  8. OSti això que dius de loa rentadora és cert! els deixa al·lucinats. La nostra es de càrrega superior i per tan no és veu el bombo girar, el primer cop que en va veuire funcionar una (la de casa l'àvia) és va quedar TOT el programa de rentat assegut al davant!!!! durnat 45 no vam tenir nen!!!

    Desprogramador?? amb la quantitat de "tecnologia" que ens envolta pinta a professió de futur, oi?? quina sort!!! jajaja...

    ResponElimina
  9. geminola: Gracies pel premi. L'haure de posar a l'estanteria de dalt perque en Jan no hi arribi, perque sino el destrossaria ;-)

    pocpacient: Ostia, molt bo aixo de que "durant 45 min no vareu tenir nen". En Jan al principi l'espantava veure el bombo girar... ara el torna boig.

    ResponElimina