2 de març 2007

Els ous

Srs. fabricadors de productes alimentaris:

Podria ser que quan els consumidors anéssim al super poguéssim comprar llet? Si, llet! Un tetrabrik de llet i res més que llet!
Fixa't-hi quina cosa més curiosa que demanem, eh? Que quan obris el tetrabrik a dins hi hagi llet.

Sol·lució: Que quan el pagès vagi a munyir la vaca, que no hi afegeixi res i ja està.

Que algú ha fet una manifestació demanant guarrades a la llet? No, eh? Eh que no? Doncs perquè quan compro llet, m'haig de fotre
omega-3 o omega 6, calci, vitamines A, D, E, B6, B9 i B12, oligoelements, bifidus....
Qui ho demana això? Que hi fan aquestes coses a dins la llet?
D'aquí a un temps algú traurà com a novetat la llet amb gust genui de llet i passarà com els del suc de taronja. Tots s'anuncien com el que te més gust de taronja. A veure ... espavilats ... si a dins del tetabrik hi posessiu suc de taronja, ja tindria gust de taronja i no faria falta fer anuncis dient mentides.

I els ous? Doncs amb els ous passa el mateix. No podria ser que compressim ous normals, de gallina?
Encara que el tema dels ous és més greu. Qui li posa l'omega-3 a dins? Perquè? I sobretot, sobretot, com collons li posen? Amb una xeringa?

2 comentaris:

  1. Això del menjar és com curiós..a mi hem fa gràcia això de la llet...sobretot quan és semidesnatada o desnatada, la meva pregunta és llavors que prens? aigua ...amb...

    i el pa? que al cap de poques hores depèn de quin sembla una roca i depèn de quin sembla xiclet... jo ja fa temps que hem dóna voltes pel cap el comprar-me una màquina de fer pa, per fer-me el pa jo a casa...(estic estalvian...)

    Apa siau!!!

    ResponSuprimeix
  2. Tinc amics que tenen la maquina del pa i n'estan contents. Almenys et fas una idea del que menges.

    ResponSuprimeix