4 de maig 2007

testeJANt bolquers

En Jan te costum de fer servir bolquers des de que va néixer. Com que no te unes preferències ben definides, nosaltres n'hem comprat de varies marques.
En èpoques en que practica la caca liquida en ascens per efecte osmosi, te l'habilitat de cagar-se fora del bolquer, per tot el body, fins al clatell, algunes vegades.
Ara està passant per una d'aquestes temporades en que si la caca no és prou líquida, ell hi afegeix pipí per humidificar-la i així poder arribar al clatell.
Podriem pensar que tots els bolquers son iguals o en tot cas, que els més cars, son millors. Doncs jo m'enflairo que no!
Per això a casa hem dut a terme un rigorós test.

TEST

Num. de bolquers: 33
Marques diferents: 4
Tipus de caca: 13 líquides, 9 tirant a sòlides i 11 mixtes.
Mètode: Hem posat bolquers, combinant, a l'atzar, les diferents marques, en el moment del dia que fos.
Resultat: La única marca de bolquers en que la caca es queda retinguda a dins, és amb
Deliplus (els del Mercadona). Altres marques que hem provat la deixen escapar, inclus, crec que la propulsen cap a fora, en direcció al clatell.

Bé doncs, sembla que el nen ha vist que estàvem fent un test amb ell i ha volgut col·laborar. Aquest matí ja estava jo escrivint aquest post quan de cop, he sentit un tro i un tremolor (dins l'escala de Richter) i m'he girat de cop i he vist en Jan, amb la cara vermella, concentrat i sense dir res. M'hi he acostat sigilosament i he pogut apreciar que estava fent un gran esforç i al final ho ha aconseguit. Ha aconseguit fotre'ns el test a can pistraus.

Resultat (2): Els bolquers del Mercadona si al nen li dona la gana també deixen escapar la caca. En aquest cas per la cama dreta, fins a dins la sabata.


6 comentaris:

 1. jajajaj us boicoteja els treballs de camp? que bo!

  bé, sempre podeu folrar el nen amb bolquers, més que un nen semblara el ninot de la michelin però si més no les caquetes no aniràn trepant pel seu cos....

  ResponSuprimeix
 2. És que està passant per una època de experimentació i necessita provar-ho tot. I amb els del Mercadona li tallem l'experimentació.

  Ara imagina't que haguessim fet el test davant notari. Ja el veig tot emmerdat de dalt a baix ;-)

  Jo havia pensat de posar silicona a les juntes, però és molta feina ;-)

  ResponSuprimeix
 3. M'encanta veure algú que es pren així les peripècies de la paternitat. A veure si quan tingui 6 ó 7 anys encara estàs d'humor ;-)
  DE debò, tens un fill molt maco. Gaudeix-ne tant com puguis, ja saps que el temps passa depressa.
  Potser un dia jo et parli dels meus, ok?
  Per cert, tu treballes?? pels teus escrits sembla que passes molt de temps amb en Jan; el meu company t'enveja!

  ResponSuprimeix
 4. Quan en Jan va tenir 4 mesos, la seva mare va haver de tornar a treballar. Jo vaig aprofitar per demanar 3 mesos de permís sense sou a la feina, i estava moltissimes hores amb ell. Ara ja treballo i ell va a la guarderia, pero passo moltes tardes amb ell.
  Digues-li al teu company que a vegades també satura, tant de nen.

  ResponSuprimeix
 5. M'encata aquest nen!! aquí comença a marca territori...del pal, "no podreu amb mi" (per molts bolquers que proveu!!! )

  No us deixeu intimidar i seguiu fen estudi de camp...que segur que per algú serà útil.

  ResponSuprimeix
 6. Es un nen tossut i que no vol ser conillet d'indies, el punyetero!

  ResponSuprimeix