XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

28 de març 2007

Competició a l'aeroport

L'altre dia, a l'aeroport d'Eivissa, quan tornàvem de Formentera i mentre esperàvem per anar a casa, asseguts a la sala d'embarcament, varen arribar un grup d'avis i es varen asseure a prop nostre.
Hi han estudis que diuen que en tot grup d'avis al cap d'uns segons d'estar junts, es crea per generació espontània un aferrissat concurs de malalties. I així va ser. En aquest cas les participants eren quatre iaies i la cosa estava molt renyida amb els refredats, grips, dolors ..., quan va entrar en joc, sense previ avís ni inscripció una iaia amb un monyo horrorós. La iaia ja se la veia una veterana d'aquest tipus de concursos i va tenir una entrada triunfal:

IAIA: Pos a mi, me dijo mi cuña que e ateese, que el polipo que le sacaron a mi hermana era mu peligroso. Se podia haber muerto ... que era un cancer, eh!

Aqui hi ha una pausa dramatica en que la iaia aprofita per disfrutar. Ha dit la paraula màgica. Totes anaven amb enfermetats amateurs i ella amb una enfermetat de competició i a sobre no era ni seva. Ara només faltaria que aixequés les mans i es sentis la música de carros de fuego. Campiona, oe, oe, oeeeee!!!
Per uns moments em va semblar que pujava al podi i recollia la copa ...

Davant d'aquesta contundent victoria, les altres iaies, discretament, tot fent veure que miraven avions, abandonen la competició.

Al cap d'una estona, sense concursos, vaig poder observar el típic lider, l'espavilat, el listillu, però a aquest ja l'analitzarem un altre dia, que ara se'm fa tard.


3 comentaris:

  1. Es que els avis son lo que no hi ha, de vegades diuen que tenen malalties nomes per cridar l'atenció, d'altres malauradament si que les pateixen i està clar, un cancer s'emporta tots els premis!!!!

    Un petonas macu, per cert, penjaràs fotos del viatge o que??? ;-)

    ResponElimina
  2. El mon dels avis, es molt curiós, em passaria el dia observant-los. Son com nens petits i a diferencia de nosaltres ja han perdut tots els complexos. Son com son i això dona per moltes anècdotes.

    La meva intenció es penjar alguna foto. Ja avisaré

    ResponElimina
  3. Si els avis...sempre es troben malament, o estan pitjor que la veïna...o despotriquen del jovent!!!! això si que se'ls hi dóna bé...per no parlar dels "iaios" conduint BMW, Mercedes o similars...fan por!!! potser més que les "iaies" amb Micra (o similar) perquè elles també en són una estona llarga de "perilloses"....

    ResponElimina