XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

14 d’abr. 2007

JA No ens menja verdura

Ara ja fa uns dies que en Jan va a la guarde ... uups, perdó, perdó, volia dir escola bressol. Sembla que ja s'ha acostumat a tenir uns nous amics, que de moment no l'atonyinen, i a compartir coses per rosegar.
A casa ja s'ha començat a notar que en Jan està en contacte amb altres nens. Està refredat, afònic, amb una tona de mocs.
I, clar, com que te mal de coll, sembla que li costa d'empassar la verdura. La seva senyoreta, ai, ai, perdó, educadora, ens ha dit que el iogurt se'l fot com si res. Que quan menja iogurt, el coll sembla que està bé. És només la verdura que li costa de passar. És curiós que dos aliments amb la mateixa textura (la verdura està triturada, quasi liquida), un passi perfectament pel coll i l'altre hi queda encallat. Se li queda travat de tal manera que l'ha d'escopir usant la tècnica de l'aspersor amb gir de cap inclòs, així pot dipositar verdura a parts del meu cos, on encara no n'hi havia. És una tècnica que amb el temps l'ha anat refinant i ara també sap fer el so ("bz bz bz bz"). Si acluco els ulls em dona la sensació que estic enmig d'un camp de blat, un capvespre de primavera a l'hora de regar ... només m'hi falta el tractor.

2 comentaris:

  1. Ostres quines habilitats desenvolupen els nens...això que el iogur se'l mengi bé i la verdura no és un clar símptome de presa de pèl paternal, a l'ESCOLETA es portarà com un sant i àvidament prendrà apunts de com ensarronar-vos, mal invent aquest de les escoles bressol jejejje

    ResponElimina
  2. Siii, a l'escola bressol està agafant idees per despres aplicar-les a casa, el punyetero.

    ResponElimina