XaropClown Pallassos d'hospital. Payasos de hospital. Hospital clown

28 de febr. 2007

La tele

A casa ens hem comprat un trasto com el de la foto.
Us el presento: Es diu Freecom Mediaplayer i és un disc-dur que li poses pelis que sense voler has baixat amb l'emule i com que està connectat a la tele, les pots veure.


Perquè el tenim?
Doncs molt senzill. Perquè som pares. Si! Des de que som pares anem a dormir cap a les onze com a molt. Abans d'anar a dormir, mirem una estona la tele i a aquestes hores no ens agrada gaire res del que fan. Abans miràvem Porca misèria, però malauradament, ja s'ha acabat.

Què hi mirem?
Bàsicament series. Concretament Prison Break, Heroes i Lost. Al dia següent de la seva emissió a USA, ja hi ha algun trempat que hi ha posat subtítols i per casualitat, a través de l'emule, sense voler, apareixen al meu ordinador.

Què miràvem abans?
Varem decidir de comprar-lo després de que alguns dies varem veure Ventdelpla.
Deu meu! Quina serie més carrinclona i políticament correcte! Hi ha bons actors, però el guio i l'enfoc és pèssim. Ha seguit el camí, erroni al meu entendre, d'algunes series: Hi posen personatges de totes les franges d'edat i així s'hi poden enganxar persones de qualsevol edat, ja que s'hi veuen reflectits d'alguna manera, la qual cosa difumina el objectiu de la serie, al voler abarcar tant.
Que ho volen tocar tot i no concreten res, vaja!
Els personatges no els trobo gens creïbles.
És possible que existeixin fills com els de la Teresa (Emma Vilarrasau)? Quina mainada més responsable i adulta! Per favor!
I la amiga de la Teresa, la Nuri? Es pot ser tan, taaaan bona amiga, i taan bona consellera, taaan equànime, taan adulta, taan ....?
I els que porten el bar? Si aquests son castellanoparlants, jo sóc un OVNI!
On estan les misèries, la part obscura, dels personatges? On està la veritat?
Si està filmat a Breda, perquè s'han inventat aquest nom tan raro? Els hi fa vergonya dir-li Breda?
En fi, podria seguir així hores.
Ara també podria dir pestes del Cor de la ciutat, però m'aguantaré perquè vull tenir un bon dia.

Ep que a la tele hi he vist coses que m'agraden o m'han agradat, eh? Porca misèria, Polònia, The Simpsons, ...

Què us agrada o desagrada de la tele a vosaltres? (Vaaaaleeeee, vaaaaa, accepto Ventdelpla com una cosa que pugui agradar a algú, vaaaa ;-)



Estadística Ventdelplanera:


NO ELS HI AGRADA:
Imma
La poc pacient
Merrameu

SI ELS HI AGRADA:
Jo mateixa


TOTAL: 3 - 1 (Guanya el NO, de moment)



6 comentaris:

  1. A mi m'agradava Ventdelplà a la primera temporada. Quan hi havia la història de: dona ricatxona, casada amb un cabró es vol divorciar, i tal... però ara, ara és d'un pastel increïble. Algun dia miro el capítol del dilluns i m'avorreix, francament.

    Pel que fa a House M'ENCANTA!! Cada dimarts estic enganxada a la cuatro. Lost ho miro des de fa poc, amb capítols baixats amb la "mula", i Prison Break no ho he vist mai...

    Jo també sóc fan de Porca misèria, i em cardava dels nervis quan decidien canviar-la de dia, d'hora i quan estaven setmanes sense fer-la, aquests de tv3 no saben el que tenen!

    També m'agrada molt Mujeres desesperadas, però ara fa molt que no ho miro.

    Apa, quin "mega" comentari!! xD

    vagi bé!!

    ResponElimina
  2. Doncs a mi Vent del Pla m'agrada :-( que consti que fa quatre dies que m'hi he enganxat i el veig per que la iaia l'hi agrada molt i des que està a l'hospital he de veure la serie per despres explicar-l'hi a ella, que diu que l'hi fa mandra posar la tele allà a l'hospital...

    Total, que dilluns ja no puc veure el CSI, ni dimarts el House ni el Monegal, dimecres veia el programa de la Julia Otero o futbol, dijous m'he enganxat a MIR, divendres pelis que joder, casualment tambe es colen al meu PC sortides de l'Emule (no ho entenc pas), i els findes poc veig la tele, com a molt els SIMPSON que m'encanten, però poca cosa més. Ahhhh, i els partots del Barça es clar :-)

    Que passis molt bon diaaaaaaa ;-)

    ResponElimina
  3. Doncs jo dec ser rara a mi m'agrada el CSI i prou...bé porca miseria també (però clar ara no el fan)...les pelis depèn hem molesta molt veure una peli dolenta dos cops...o sigui que qüasi no en miro... l'ultima que vaig veure (era el primer cop que la veia) però que em va agradar molt va ser "El jardí de l'alegria" vaig riure molt, la van fer per TV3 fa uns dies...pel que fa a VentdelPlà estic totalment d'acord amb en marrameu, (ho sento jo mateixa)...

    El cert és que jo també me'n vaig a dormir relativament d'hora (per la mateixa raó que en marrameu) i al Pol la tele de moment qüasi no li deixo veure només una horeta el cap de setmana (és a dir, de 8:00 a 8:30 aprox. el Club super 3)...

    Uf quin rotllo us he fotut!!!

    Apa siau...

    ResponElimina
  4. IMMA: Veig que ets del meu grup. Ventdelpla era millor quan hi havia una historia més concreta, ara és insuportable de tan pastelero que és. House no ho he vist mai, però tothom en parla tan be. Potser ho haure de mirar

    JO MATEIXA: Vaaa, d'aaacord, si estàs obligada a veure-ho per la iaia, se't perdona ;-)) Jo algun dia havia mirat PobleNou amb la iaia, i com que li fallava el sonotone, li havia d'explicar el que havien dit, perquè es pensava coses que no passaven. I quan li deia que el personatge que feia en Jordi Buixaderas era gai, es pensava que li deia mentides. Deia que no podia ser que aquells dos fossin novios.

    LA POC PACIENT: CSI no he vist mai un capítol enter, però no m'agrada gaire. Aquesta peli del jardi de l'alegria ja me'n havien parlat. A veure, si sense voler, apareix al meu disc-dur ;-))

    ResponElimina
  5. A casa també som de Lost. Els diumenges quedem amb els amics i mirem l'episodi que s'ha baixat sense voler algú el dijous anterior.

    A nivell nacional Porca Misèria és la millor sèrie i a més guanya temporada rera temporada. Durant la primera es notava que encara no acabaven de trobar-se còmodes, darrerament té episodis memorables, bé, quan la feien.
    Salut

    ResponElimina
  6. diarimef: Ja veig que Lost te molts i molts seguidors.
    Benvingut al blog.

    ResponElimina